Требиње

Вукановићу полиција привремено одузела аутомобил. Терете га за „насилничко понашање“

Окружно јавно тужилаштво у Требињу терети народног посланика Небојшу Вукановића за кривично дјело „насилничко понашање“, након што је лидер листе За правду и ред паркирао аутомобил испред главног улаза у Градску управу, чиме је угрозио безбједност пјешака.

„Полицијска станица Требиње запримила је данас, 02.02.2023. године у 11,10 часова пријаву из Градске управе Града Требиња да је лице иницијала Н.В. из Требиња паркирало путнички аутомобил марке „Волво“ на тротоар, испред главног улаза у Градску управу, у Улици Вука Караџића, чиме је отежан улазак странкама, те да је на тај начин угрожена и безбједност пјешака у наведеној улици“, саопштено је из ПУ Требиње.

О догађају је обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је наведено квалификовало као кривично дјело „Насилничко понашање“ из члана 362. Кривичног законика Републике Српске.

Полицијски службеници су извршили увиђај на лицу мјеста и том приликом су привремено одузели путнички аутомобил.

Из Градске управе су саопштили да, како кажу, Вукановићево непримјерено понашање више не може да изненади било кога у Требињу, али да је „и овог пута изабрао погрешну адресу за лијечење својих фрустрација и опсесије“.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!