Требиње

Вукановић позвао Станивуковића на мегдан: Има да га растурим у парампарчад

Народни посланик и предсједник Листе за правду и ред Небојша Вукановић позвао је Драшка Станивуковића на мегдан и на протесту који су организовали он и неколико чланова његове странке испред зграде Електропривреде РС, предложио му да бира мјесто за мегдан.

“Нек бира мјесто за мегдана, гдје год хоће, има да га растурим у парампарчад. Неће постојати на политичкој сцени”, изјавио је Вукановић, спочитавајући Станивуковићу да је направио симбиозу са Милорадом Додиком и изневјерио све оне који су гласали за њега.

Међу бројним стварима које је Вукановић замјерио Станивуковићу је и јучерашње измјештање аутобуског стајалишта, како тврди, због изградње Нешковићеве пумпе, али и намјештање стотина тендера, запошљавања без конкурса.

Називајући Станивуковића смећем, Вукановић каже да се треба од њега оградити, јер ни са својим кумом не прича због њега, као и са још, како тврди, са педесет људи код којих је лобирао да овај побиједи на изборима.

“Постао је градоначелник и прво што је урадио иде на медије, јер, како ће он постати предсједник, он сањао да ће постати предсједник. Заврши прво факултет, упиши трећу годину, научи нешто, окружи се паметним људима, а не послушницима”, поручио је Вукановић Станивуковићу, наглашавајући да је држава озбиљна ствар, а не “мјесто гдје неки дјечаци лијече своје фрустрације” и стављају научаре као да имају диоптрију и покажу се мудрим и пуно начитаним.

Вукановић је оптужио Станивуковића да га је овај наговарао да иду у тужилаштво да лажно оптужују Милорада Додика, да је само тобоже у опозицији, као и Ненад Нешић, Горан Селак и Војин Мијатовић, напомињући да он сам дјелује на стотину фронтова, колико, како каже, нема ни сама Русија.

“Ко год је против народа у фронту је са мном, а нико није на страни народа, мало их је, и у Федерацији и овамо, и у читавом региону”, истакао је на прес конференцији Вукановић.

Подијели...
Извор
НЕЗАИВСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!