Република Српска

СНСД из Источног Сарајева против именовања Нешића за министра

СНСД из Источног Сарјева против је именовања Ненада Нешића, предсједника ДНС-а. за министра безбједности у Савјету министара БиХ.

Ово су истакли званичници Градског одбора СНСД-а из Источног Сарајева, наглашавајући да ће на ту тему сутра бити одржан и састанак са предсједнком СНСД—а Милорадом Додиком.

Како су истакли, од тог састанка зависиће и подршка Мирослава Вујичића, посланика СНСД-а у Представничком дому БиХ новом сазиву Савјета министара БиХ.

“Ниједног тренутка нисмо рекли да су кандидати СНСД-а лоши приједлози и о томе ћемо разговарати на страначким органима али смо представљали један пут, позициони пут власти који доноси добро Републици Српској и Босни и Херцеговини. Нисмо били представници опозиције када смо се борила за гласове и нисмо били представници трећег пута”, рекао је Љубиша Ћосић, градоначелник Источног Сарајева.

Сам Вујичић је рекао да је народ рекао своје мишљење те да је велика већина грађана дала подршку Додику, Жељки Цвијановић и СНСД-у и да је том политиком побијеђена прича Јелене Тривић и трећег пута.

“Нисмо задовољни кадровским рјешењима за Савјет министара и сматрамо да Ненад Нешић, нема знања и компетенције да обавља позицију за коју је предложен и стотину разлога је зашто не треба подржати њега за то мјесто. Све што је радио, када је био директор Путева РС видимо како је радио од три одрона од Фоче до Источног Сарајева само је један закрпљен. Видјели сте како је руководио партијом и партија која је имала 100.00 гласова пала је на 30.000 гласова. Ако би којим случајем био изабран за министра вјероватно би упропастио то министаратрво”, рекао је Вујичић.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!