Политика

Станивуковић: Кандидоваћу се за предсједника ПДП-а

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић потврдио је у емисији АТВ-а да има план да се кандидује за предсједника ПДП-а.

Станивуковић је говорећи о амбицијама да преузме ПДП поручио да не бјежи одговорности и да не крије план да се кандидује за позицију предсједника ПДП-а.

„Моја одговорност на резултате које имам у Бањалуци је да идем на тако нешто. Не кријем свој план да се кандидујем за такву позицију унутар ПДП-а када се створе услови кроз унутарстраначке изборе. Не бјежим од одговорности, ако остварујем добре резултате тражим и већу одговорност за веће резултате“, рекао је Станивуковић.

На питање да ли би могао водити ПДП Станивуковић поручује:

„Врло је извјесно и реално, али политика ме је научила да ништа не кажем док се то не деси. Сваки пут кад помислите да ће бити, то не буде“.

Иако га доскорашњи саборац у странци Јелена Тривић оптужује да је радио против ње за изборе и да ПДП може да бира између ње и њега, он истиче да су у добрим односима.

„Што се мене тиче у добрим смо односима. Моје највеће могуће поштовање. Трудим се да имамо контакт и трудим се да на органима странке разговарамо. Сада ће доћи сједнице предсједништва, трудићу се да разговарамо, ако мене питате, моја врата су отворена“, рекао је Станивуковић.

Он истиче да о њему и Тривићки треба да расправљају органи странке.

„Ми смо радили озбиљно. Јелена је имала најзавиднији резултат у позитивном смислу. Ако узмете све изборне преваре, пикантерије, могуће или немогуће, онда причате о томе да је то историјски резултат. У ПДП-у у Бањалуци смо успјели урадити оно што нико није. Јелена је имала 55.000 гласова подршке“, рекао је Станивуковић.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!