Политика

Данас Предсједништво СДС-а. Ево ко је најозбиљнији кандидат за новог предсједника

Изборни резултат СДС-а треба да поднесе за собом Предсједништво странке. И сходно томе, Предсједништво СДС-а треба да поднесе колективну оставку на челу са предсједником странке, а ситуацију у странци треба да ријеше изборни побједници.

Ово за „Независне новине“ поручује Ђорђе Милићевић, члан Предсједништва СДС-а и актуелни начелник Шамца, уочи сједнице Предсједништва странке која је заказана данас за 13 часова у Бањалуци.

„Ја ћу се тако односити данас на Предсједништву. Овдје желим напоменути да није ријеч о никаквој борби за превласт или за одређене позиције у странци, него искључиво о једном процесу који треба хитно радити унутар странке, а то је сређивање свога дворишта. Тај посао могу носити побједници у Српској демократској странци“, поручио је Милићевић и закључио да је резултата странке на претходним изборима био катастрофалан.

Већ неколико дана медији пишу да је најозбиљнији кандидат за новог предсједника Српске Демократске Странке Милан Миличевић из Теслића који је и актуелни начелник те општине.

Милан Миличевић је и члан Главног одбора СДС-а.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕБилећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!