Србија

Не престаје одбојкашка еуфорија. Златне одбојкашице Србије добијају 300.000 евра од једне компаније

Компанија Србија Зиђин Копер Доо. честитала је данас Женској одбојкашкој репрезентацији Србије одбрану титуле шампиона света и саопштила да ће одбојкашице наградити са 300.000 евра.

”У име нашег пријатељства, велике наклоности и љубави према одбојци и одбојкашкој репрезентацији Србије, одлучили смо да вас због овог фантастичног тријумфа, у знак подршке и дивљења, наградимо са 300.000 евра. Истовремено, топло вас позивамо да након тренинга и такмичења одвојите време и посетите Бор. Ово је само увод, желимо вам све најбоље у будућим такмичењима, да стално унапређујте свој такмичарски дух, стварајте нови сјај и освајајте велика признања за своју земљу и свој народ”, наводи се у саопштењу.

Из кинеске компаније додају да овакво достигнуће није само празник за очи и душу свих навијача и љубитеља одбојке, који су одувек бодрили одбојкашку репрезентацију Србије, већ је и најбоља награда за труд и рад цијелог стручног штаба.

”Понос сте овог дивног спорта и свих оних који га воле. Кина и Србија су челични пријатељи, а наши билатерални односи су издржали тестове турбулентних времена. Одбојка је такође један од најпопуларнијих спортова у Кини, а посебно женска одбојка, чији је утицај одавно превазишао смисао самог спорта. Као што је дух заједништва и борбе оличен у вама, тако је постао и духовни симбол непрекидне борбе и самоусавршавања”, наводи се у саопштењу.

Из Зиђина додају да се очекује да ће одбојкашке репрезентације Кине и Србије у наредном периоду имати више спортских сусрета, што ће даље подизати квалитет овог спорта у обе земље и доносити радост за све навијаче.

Подијели...
Извор
ТАНЈУГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!