Занимљивости

Тамара Савић и Данко Тртић обавили грађанску дужност на дан свог вјенчања

Љубав је важна, али грађанска дужност се мора испоштовати.

То су нам данас показали Данко Тртић и Тамара Савић који су чак и на дан свог вјенчања издвојили вријеме да заједно гласају.

Како су нам казали младенци, ако су они на данашњи дан изабрали једно друго њихова дужност је да изаберу оног ко ће њих представљати наредне четири године.

„Ми смо свадбену салу заказали прије годину дана и тада нисмо били свјесни да је то баш на дан одржавања избора“, казали су младенци.

Како су додали, тек прије неколико мјесеци су схватили да је вјенчање на дан избора, те су тада одлучили да ће између црквеног и општинског вјенчања да испуне своју грађанску дужност.

„Иако ће неки ово видјети као привлачење пажње, ми само желимо да разбијемо тензије на данашњи дан који је свима стресан“, казали су младенци.

Како су истакли, реакције људи су веома позитивне, у шта се увјерила екипа „Независних новина“ која је догађај испратила на лицу мјеста.

Присутни на бирачком мјесту нису крили одушевљење њиховом одлуком и појавом, а многима су измамили осмијех на лице.

Иако су наши фоторепортери данас без икаквих проблема сликали изборни дан на бирачким мјестима широм БиХ, фотографисање младенаца како гласају било нам је забрањено.

Ово фотографисање смо претходне седмице најавили Градској изборној комисији, да би данас на лицу мјеста чланови бирачких одбора нашем фоторепортеру саопштили да је супервизор ЦИК-а забранио сликање младенаца.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!