Спорт

КК “ХЕО” и организација “Ситница” из Билеће добили подршку Електропривреде Српске

Мјешовити Холдинг “Електропривреда Републике Српске” и поред изузетних пројеката који су у току наставља да даје континуитет подршке спортским колективима и многобројним удружењима и организацијама у цијелој Републици Српској.

Са искреном жељом за што бољим резултатима МХ “Електропривреда Републике Српске” подржала је дјеловање Организације младих “Ситница” из Билеће. Поменута организација добро је позната по ентузијазму и активизму младих у Билећи и околини по уређењу спортских терена, али и другим друштвено корисним активностима, као што су реактивација и уређења спортских терена и слично. На пруженој подршци енергетског гиганта захвалио се Драган Делић, предсједник Организације младих “Ситница” Билећа.

Генерални директор МХ “Електропривреда Републике Српске” Лука Петровић изјавио је да жели да се Билећа и КК “ХЕО” што прије врати у врх кошарке Републике Српске, гдје је не тако давно и био. Не заборављамо се да су Билећки кошаркаши играли европске утакмице, а сад су нажалост у тешкој ситуацији. На пруженој помоћи захвалио се први човјек клуба, предсједник КК “ХЕО” Андрија Вујовић.

Подршку у својим активностима од МХ “Електропривреда Републике Српске” добио је и Спортски савез општине Фоча.

Ова спортска асоцијација у складу са могућностима помаже развој спорта Фоче, и на располагању је свима, нагласио је ово Предсједник савеза Душко Рашевић, уз захвалност Луки Петровићу на пруженој подршци.

Петровић је поновио да Мјешовити Холдинг “Електропривреда Републике Српске” у времену великих инвестиција, али и турбуленција на тржишту енергије и енергената настоји помагати друштвено корисне асоцијације, и тако ће чинити и убудуће.

Подијели...
Извор
ЕРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!