Требиње

Невесињски малишани одушевљени школом пливања на базенима у Требињу

У Јавној установи „Базени Требиње“ протеклог викенда почела је бесплатна школа пливања за невесињске основце, коју организује Туристичка организација Невесиње у сарадњи са Општином Невесиње, ХЕТ-ом и требињском јавном установом. Седамдесетеро дјеце, узраста од 7 до 12 година, уз помоћ љубазних тренера уживало је у првом часу пливања.

Обука за непливаче и усавршавање технике пливања трајаће до 15. јуна. Планирано је да се школа пливања одржава викендом, а вријеме поласка из Невесиња биће усклађено са слободним терминима у ЈУ “Базени Требиње”. Због великог броја пријављених (109), дјеца ће бити подијељена у двије групе, које ће похађати часове сваког другог викенда.

ФОТО:Радио Невесиње

Првог дана посјете Требињу, дјеца су имала прилику да уживају у љепотама овог града. Обишли су Херцеговачку Грачаницу, гдје их је срдачно дочекао Невесињац, доктор Владислав Шиповац. Дјеца су имала сталну пратњу и надзор родитеља и запослених у Туристичкој организацији Невесиње.

Осим тога што је пливање сјајан начин да се побољша физичко здравље дјеце и пружи осјећај самопоуздања у води, нема сумње да ће ово за њих бити и једно незаборавно, забавно искуство.

ФОТО:Радио Невесиње
Подијели...
Извор
РАДИО НЕВЕСИЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!