Требиње

У Требињу почиње изградња кружног тока. Измјена саобраћајног режима

Грађевински радови на изградњи кружног тока код Каменог моста почињу у понедјељак, 22. априла, најављено је из Градске управе.

Предвиђено је да грађевински радови трају 30 радних дана, и то радним данима и суботом од 7.00 до 17.00 часова.

У вријеме извођења радова на снази ће бити тотална обустава саобраћаја, који ће се преусмјерити алтернативним градским улицама.
Саобраћај ће из Душанове улице (Камени мост) бити преусмјерен улицом Обала Мића Љубибратића па даље преко Жељезничког моста до раскрснице тј. скретања за Билећу односно Никшић.

У току изођења радова саобраћај преко Жељезничког моста ће се одвијати једносмјерно ка раскрсници за Билећу односно Никшић.

Други алтернативни градски путни правац је Београдска улица (ова улица ће се у вријеме извођења радова из једносмјерне улице са паралелним паркинг мјестима претворити у двосмјерну улицу ширине шест метара) којом ће се одвијати двосмјерни саобраћај из правца Билеће и Никшића ка Љубињу, Мостару и Херцег Новом и обрнуто.

Теретна возила преко 3,5 тоне и аутобуси пропуштаће се периодично кроз зону извођења радова јер за ову категорију возила нема могућности алтернативних праваца кроз и око града. За ове категорије возила могући су периоди чекања од 15 до 30 минута за пролазак кроз зону извођења радова.

Саобраћај ће бити регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом, која ће бити уклоњена након завршетка изградње кружног тока.

Из Градске управе су замолили све возаче за разумијевање.

Подијели...
Извор
ГРАД ТРЕБИЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!