Политика

Некадашњи “градски менаџер” Билеће објавио кандидатуру за начелника

У трку за начелника општине Билећа ће и Михајло Вујовић некадашњи менаџер у овој општини.

“На радио Билећа данас ћу најавити своју кандидатуру за начелника. Покушај уједињења подијељене Билеће и скидања проклетства подјеле је основна идеја мојих намјера. Ово није Трећи већ Први пут. Биће  коалиција под називом Уједињени за Билећу која подржава ту идеју”, рекао је Вујовић за АТВ.

Михајло Вујовић је рођен 1963. године у Билећи. Основну школу и два разреда гимназије завршио је у Билећи. Школовање је наставио у Београду, гдје је прво завршио Војну гимназију, а потом и Војну академију КоВ са просјечном оцјеном 9,42. Генералштабну школу Војске Југославије завршио је, такође, у Београду, а школу Националне одбране, или Ратну школу (највишу војну школу у Француској), завршио је у Паризу.

Обављао је многе војне дужности: од командира вода и наставника у Војној академији до начелника управе у Заједничком штабу ОС БиХ. Био је и на дужности Војног аташеа БиХ у Републици Аустрији и војног савјетника у мисији БиХ при УН, ОСЦЕ и другим међународним организацијама у Бечу.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!