Столац

Трагичан епилог потраге за једним несталим младићем у Стоцу. Наставља се потрага за другим

Из ријеке Брегаве у Стоцу извучено је тијело, потврдио је за Аваз Људовит Марић, портпарол МУП-а ХНК.

Претпоставља се да је ријеч о једном од младића који су нестали у ноћи са недјеље на понедјељак. За другим младићем наставља се потрага.

Спасилачке службе су из ријеке Брегаве извукле њихов аутомобил.

Раније јутрос, Кемал Максумић, дежурни тужилац Тужилаштва Херцеговачко-неретванске жупаније, потврдио је да постоје индиције да се на локалитету Питића бријег у Стоцу налази возило “џип компас”.

Рониоци јуче нису успјели да зароне у Брегаву због набујале ријеке и тешких временских услова, потврдио је за сарајевске медије припадник ХГСС Чапљина Матео Дадић.

Подсјећамо, Полицијској станици Столац јуче је у један час иза поноћи пријављен нестанак двојице младића из ове херцеговачке општине.

Младићима се, према пријави која је упућена столачкој Полицији, губи сваки траг након што су се послије поноћи возилом упутили у правцу мјеста Видово Поље.

Уз навођење иницијала, ПС Столац саопштила је да им се у 00.45 сати обратила Р.В. која је пријавила да је њен син М.В. (20) недоступан на мобилни телефон након поноћи.

Подијели...
Извор
РТРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!