Столац

Нестала двa младића у Стоцу

Полицијској станици Столац ноћас у један час иза поноћи пријављен је нестанак двојице младића из ове херцеговачке општине.

Младићима се, према пријави која је упућена столачкој Полицији, губи сваки траг након што су се послије поноћи возилом упутили у правцу мјеста Видово Поље.

Уз навођење иницијала, ПС Столац саопштила је да им се у 00.45 сати обратила Р.В. која је пријавила да је њен син М.В. (20) недоступан на мобилни телефон након поноћи.

Она је, према саопштењу полиције, казала и како је њен двадесетогодишњи син прије тога боравио у једном угоститељском објекту у Стоцу са Ф.С.

Одмах након њене пријаве, тачније у један сати иза поноћи, у Полицијску станицу Столац дошао је и отац од Ф.С. као и С.П. који су испричали да је С.П. дао своје возило двојици горе поменутих младића, да оду у Видово Поље, и да им се након тога губи траг.

– Исти се не јављају на мобител, а обиласком града и терена исти нису примијећени – речено је из Министарства унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона (ХНК).

Из МУП-а су за Независне новине казали да су предузете све мјере и радње на проналаску наведених особа и да ће благовремено обавјештавати јавност о новим информацијама.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!