Требиње

Српска данас продаје земљиште у Требињу за изградњу туристичког комплекса вриједног 300 милиона КМ

Денис Шулић, министар трговине и туризма Републике Српске и Јован Андрић, директор предузећа „Нуго холдин“, потписаће данас у Бањалуци Уговор о продаји земљишта за реализацију пројекта „Лајон Хил Вилиџ Требиње“.

Вриједност овог земљишта, како су раније саопштили из Владе Републике Српске је 964.870,24 КМ и налази се на локацији Горица 2 у Требињу.

Када је ријеч о самом пројекту „Лајон Хил Вилиџ“ из компаније „Нуго Холдинг“ рекли су да је његова укупна вриједност 300 милиона КМ.

„Према достављеном пројекту, комплекс ‘Лајон Хил Вилиџ’ обухватиће изградњу стамбено-пословног објекта са 2.020 стамбених јединица резиденцијалног туризма, а планирано је да пројекат буде реализован у три фазе у периоду од седам година. Пројекат подразумијева изградњу пословно-стамбеног комплекса, хотела, ресторана, тржног центра, стоматолошких и медицинских објеката“, навели су раније из министарства трговине и туризма.

Иначе, компанија „Нуго холдинг“ Требиње послује у саставу компаније Брова Холдинг из Норвешке чији су оснивачи чланови породице Андрић поријеклом из Требиња.

Потписивању уговора присуствоваће и Милорад Додик, предсједник Републике Српске и Саво Минић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!