Требиње

Још једном Требињцу полиција одузела возило. За прекршаје дужан преко 20.000 КМ

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја , 28.08.2023. године, приликом саобраћајне контроле од вишеструког повратника у чињењу прекршаја, лица иницијала Н.Б., са подручја града Требиња,  одузели су путнички аутомобил марке „Peugeot”.

Извршеним провјерома у службеним евиденцијама утврђено да је исто вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 20.682.90 КМ.

Против наведеног лица ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступака.

Прије три дана полицијски службеници Полицијске управе Требиње привремено су, од једног лица, одузели возило марке „BMW“.

Приликом саобраћајне контроле утврђено је да лице управља возилом прије стицања права на управљање, да је исто одбило да се подвргне тестирању на присуство психоактивних супстанци у организму и да наведено возило није регистровано.

Провјером кроз Регистар новчаних казни утврђено је да је лице које је управљало “BMW-ом” вишеструки повратник у чињењу тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја и да по основу неплаћених новчаних казни дугује више од 11.407,50 КМ.

Подијели...
Извор
МУП РС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!