Љубиње

Возачи опрез. Због радова обуставе саобраћаја на путу Љубиње – Жегуља – Столац

Због извођења завршних радова на дионици магистралног пута Љубиње-Столац, од Љубиња до Жегуље, од сутра, 28. августа, на снази ће бити обуставе саобраћаја, радним данима и викендом, у времену од 8.00 до 15.00 часова.

Обуставе ће се вршити од 28.августа до 9. септембра, у складу с Рјешењем Министарства саобраћаја и веза Републике Српске.

За путнике/возаче који, у наведеном временском периоду намјеравају да путују из правца Мостара и Стоца према Љубињу и Требињу, алтернативни правац је регионални пут првог реда Столац – Берковићи – Кривача – Билећа.

У супротном смијеру привремена регулација саобраћаја, за путнике из правца Дубровника, Херцег Новог и Никшића, који се крећу према Стоцу и Мостару, извршила би се на двије локације на чворима Требиње 1 и Требиње 2, на магистрални пут Требиње – Билећа – Кривача, потом према Берковићима и Стоцу.

Обустава саобраћаје неће бити за путнике/возаче који путују из правца Требиња до Љубиња, јер радови на дионици пута Љубиње- Жегуља, почињу од Љубиња.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
РТРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!