Спорт

Електропривреда Српске генерални спонзор куглашког и карате клуба Херцеговац

Карате клуб и Куглашки клуб „Херцеговац“ из Билеће потписали су уговор о спонзорству са Електропривредом Републике Српске гдје ће им такмичење у спортској сезони 2023/2024 бити знатно олакшано.

-Висина спонзорства ове године много је већа у поређењу са претходним годинама на чему вам се још једном захваљује управа клуба и такмичари. Одобрена финансијска средства једним дијелом ће бити утрошена за одлазак на такмичења, како домаћа, тако и на међународна, а дио средстава ће бити утрошен на куповину спортске опреме и реквизита који су неопходни у тренажном процесу, огласили су се саопштењем из Карате клуба „Херцеговац“.

ФОТО:Facebook/KARATE KLUB HERCEGOVAC BILECA

Карате клуб „Херцеговац“ Билећа, тренутно броји више од 120 чланова, узраста од 5-18 година. Годинама уназад каратисти овог Клуба остварују изузетне резултате на првенствима регије Херцеговине, Сарајева и Романије, а вишеструки су прваци Републике Српске у узрасту до 14 година. Такође, каратисти овог клуба учествују на првенствима Босне и Херцеговине, гдје су освајачи многобројних медаља, а у саставу репрезентације БиХ учествују на балканским првенствима.

Сезону 2023/2024 куглаши ће играти у Првој лиги Републике Српске у којој ће им учешће бити неупоредиво лакше потписивањем овог уговора са Електропривредом Српске.

-Овом приликом желимо да изразимо захвалност и поштовање према управи МХ ЕРС-а која пружа несебичну подршку нашем спортском колективу. Напомињемо да је и у протеклим сезонама Електропривреда преопзнала наше резултате и успјехе и била нам важан партнер“, наводе из Куглашког клуба „Херцеговац“.

ФОТО:Facebook/Kuglaški Klub Hercegovac Bileća

Куглашки Клуб „Херцеговац“ је један од најуспјешнијих клубова из Билеће који, иако без сопствене куглане и ослањајући се искључиво на домаћи играчки кадар, биљежи одличне резултате на такмичењима.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!