Друштво

СШЦ “Голуб Куреш” Билећа испратио још једну генерацију матураната

Средњишколски центар „Голуб Куреш“ синоћ је на матурско вече испратио још једну генерацију матуранта.

Из средњошколских клупа испраћено је 110 матуранта који су као и сваке године, заблистали у свечаним хаљинама и елегантним одјелима.

Након завршног часа и фотографисања испред школе услиједио је свечани дефиле, који је праћен погледима поносних родитеља, професора и пријатеља.

За Ђака генерације Ђорђа Даковића осјећања су помијешана, планови велики и има жељу да се увијек среће са другарима и присјећа школских дана.

„Титула ђака генерације за мене представља велики успијех и круну мог досадашњег школовања. Наставићу своје школовање у Новом Саду, гдје планирам да упишем електротехнички факултет. За ове четри године стекао сам много пријатеља и памтићу их по дружењу и заједничким путовањима“, рекао је Ђорђе Даковић.

Из средњошколског центра имају само ријечи хвале за матуранте, јер је ово једна од најуспијешних генерација.

„Испраћамо једну од најуспијешних генерација. Поред успјеха у школи, ова генерација је увијек доносила бројне награде гдје год да је представљала средњошколски центар. Сигурана сам да какв год пут одаберу, да ће бити успијешни и да ће примјењивати знање које су стекли кроз школовање“, истакла је директорица Здравка Милићевић.

Свака генерација је посебна на свој начин, а разредница IV-5 Јелена Михић емотивно је за наш радио испратила своје ђаке.

„За сваку генерацију можемо рећи да је посебна, а ова је заиста јединствена на свој начин. То су изузетна дјеца и када их видимо овако лијепе, веселе и срећне, могу само да им пожелим да такви и остану. Велику захвалност дугујем мом разреду, мојим момцима и желим им свима да вечерас уживају“, изјавила је Јелена Михић.

Помало тмурно вријеме у Билећи разведрили су осмјеси матуранта који су након дефилеа, славље наставили у Дому културе „Јевто Дедијер.“

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
РАДИО БИЛЕЋА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!