Политика

Бивши саборци Небојше Вукановића прешли у Народни фронт Јелене Тривић

Јелена Тривић која је најавила формирање нове партије под називом Народни фронт и који је још увијек обавијен „велом тајне“ и без програмских циљева почела је да окупља своје „истомишљенике“ широм Републике Српске.

Јуче је предсједник Градског одбора ПДП-а Требиње др Саша Борјан објавио да четири петине овог градског одбора прелази у партију Јелене Тривић, а већ у вечерњим часовима Народни фронт „добио“ је нове чланове.  

Већина бивших сабораца Небојше Вукановића са Листе за правду и ред из Зворника приступила је синоћ Народном Фронту Јелене Тривић у мотелу „Викторија“.

Ову групу људи, на челу са бившим повјереником Листе за правду и ред Мирославом Илићем, Вукановић је на дан избора прошле године оптужио да су радили у корист актуелне власти те распустио одбор и одстранио са листе.

Иако, још увијек, лидер Листе за правду и ред Небојша Вукановић и Тривићева имају коректан однос када је политичка сарадња у питању преостаје нам да видимо како ће Вукановић реаговати на структуру чланства које Тривићева окупља и да ли ће сарађивати са одбором странке Народног фронта у Зворнику.  

На скупу у Зворнику могло се чути да ће оснивачка скупштина бити одржана у Бањалуци за мјесец дана те да ће бити јасно представљени програмски циљеви Народног фронта и правци политичког дјеловања.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!