Гацко

Ухапшен Гачанин који је оставио град без воде

Полицијски службеници лишили су слободе лице иницијала С.Г. из Гацка због основане сумње да је 13. фебруара извршио кривично дјело „Оштећење или уништавање јавних уређаја“.

Полиција сумњичи лице С.Г. да је 13. фебруара провалило у шахт и заврнуло вентил на главној напојној цијеви у Гацку због чега су Гачани остали без воде.

Дана 16. фебруара лице иницијала С.Г. лишено је слободе због постојања основа сумње да је починило наведено кривично дјело, након чега је криминалистички обрађено и извршен је претрес куће, помоћних објеката и возила које лице користи. Полицијски службеници настављају даљи рад на документовању кривичног дјела „Оштећење или уништавање јавних уређаја“, након чега ће у редовној процедури поднијети извјештај о почињеном кривичном дјелу против поменутог лица Окружном јавном тужилаштву у Требињу, наводи се у полицијском саопштењу.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Преко
АТВ
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!