Требиње

Недопустиво понашање народног посланика Вукановића. Паркирао аутомобил на улаз Електропривреде Српске

Народни посланик, у Скупштини Републике Српске, Небојша Вукановић јутрос је паркирао свој аутомобил на улаз у зграду Електропривреде Републике Српске у Требињу.

Јуче је у јавном обраћању, на свом каналу на друштвеним мрежама, и најавио да ће доћи испред зграде Електропривреде Републике Српске да одржи прес конференцију и позвао народ да га подржи.

Испред зграде Електропривреде Српске је тренутно само Небојша Вукановић и полиција.

Иначе, Вукановић је у претходном периоду често нападао руководство Електропривреде Републике Српске поводом намјере овог предузећа, које уз сагласност Владе Српске, жели да преузме концесију за хидроелектрану “Мрсово” у Рудом.

И поред тога што јавно говори да није компетентан да говори o руковођењу највећег енергетског предузећа у Српској, Вукановић све чешће критикује стратешке одлуке ове компаније сматрајући их неоправданим.

Подсјећамо да је Вукановић прије 13 дана организовао протесте на платоу поред Електропривреде Српске против поскупљења струје када се окупило око 150 људи.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!