Фоча

Два покушаја крађе струје. Обавијештено тужилаштво у Требињу и Источном Сарајеву.

Полицијској станици Полицијске управе Фоча јуче је пријављено да је у стамбеној згради у Миљевини скинута дистрибутивна пломба са електричног бројила и на тај начин извршено бесправно укључење на електро мрежу.

Случај је пријавио  радник Електродистрибуције ПЈ Фоча.

“О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се по комплетирању предмета достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу крађа електричне енергије или природног гаса”, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Сличан случаје догодио се и на подручју Руда. Тамо је, наиме, радник Електродистрибуције ПЈ Вишеград пријавио да је у викендици на подручју наведене општине извршено бесправно укључење на електро мрежу

 “О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва  Источно Сарајево који је наложио да се по комплетирању предмета достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу крађа електричне енергије или природног гаса”, рекли су у Полицијској управи Фоча.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!