Хроника

Чедомир Јовановић и супруга негирали да су се потукли

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, за ког се пренијела вијест да се потукао са својом супругом Јеленом и да је због насиља пријављен у полицији, каже да је не би ударио, да су се само посвађали и да га она није пријавила полицији.

„Није ме пријавила жена. Видео сам на порталу да сам пријављен. Не знам шта да кажем“, рекао је Јовановић за Телеграф.

Јовановић каже да су се посвађали и да је изашао из куће.

„Као што раде сви“, каже Јовановић.

На питање да ли то значи да је није ударио, рекао је:

„Ја, ма да ли си нормална? Ја бих пре себи главу откинуо. Волим је највише на свету. „

Јовановић је потврдио да је у полицији, а на питање да ли је сада све океј са Јеленом казао је да „није, јер не воли да се свађа са њом, баш због тога што је много воли. „

У међувремену, за портал Нова јавила се Јелена Јовановић, Чедомирова супруга, која демантује да је дошло до физичког обрачуна.

„Спремам ручак за три девојчице које су у школи, мене нико није тукао, нити сам ја неког тукла. Правим грашак, то не ради пребијена жена. Много ми је тешко јер ће моја деца ово да читају. Мени ово не треба у животу, ја живим миран живот, вратила сам се с пута све је океј и све је супер“, рекла је Јелена.

Подсјетимо, медији су раније пренијели да се Чедомир Јовановић потукао са супругом, као и наводно његову изјаву гдје он то потврђује.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!