Хроника

Билећанин оштетио возило суграђанину ватреним оружјем. Испалио пет метака

Полицијска станица Билећа је 5. новембра 2023. године, примила пријаву да је једном лицу оштећен путнички аутомобил, марке „Волксwаген“, тип „Голф В“ ватреним оружјем.

Одмах по примању пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста гдје су радњом увиђаја пронашли пет чаура од ватреног оружја, калибра 7,62 мм. 

Оперативним радом на терену полицијски службеници су дошли до сазнања да је могући извршилац кривичног дјела лице иницијала Љ.Т. из Билеће.

Полицијски службеници Полицијске станице Билећа су у циљу доказивања почињеног кривичног дјела извршили претрес стана и помоћних просторија која користи лице иницијала Љ.Т.

 Претресом је пронађено и привремено одузето: 185 комада метака различитог калибра, четири ручне бомбе, два резервна оквира за пиштоље и један резервни оквир за аутоматску пушку. 

Полицијски службеници Полицијске станице Билећа ће против лица иницијала Љ.Т. Окружном јавном тужилаштву у Требињу подњети извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је лице починило кривична дјела: Оштећење и одузимање туђе ствари из члана 240. и Недозвољена производња и промет оружја или експлозивним материја из члана 361. Кривичног законика Републике Српске. 

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
МУП РС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!