Србија

Стравично насиље згрозило јавност Србије и региона

ТикТокерка из Србије Уна Каблар, позната по надимку Уки Q, упозорила је државу и јавност на насиље које је доживјела њена сестра Сара Хаџић објавивши језиве фотографије на друштвеним мрежама.

Вијест се брзо проширила друштвеним мрежама и постала вирална а њена објава згрозила је регион нарочито што је у објави стајало да је насиље претрпјело и њихово двомјесечно дијете.

Сара Хаџић, сестра јутјуберке Уки Q, након прегледа на ВМА, гдје су јој констатоване лаке тјелесне повреде, пријавила је насиље од стране супруга Дамјана Хаџића.

Сара није пријавила да је том приликом вршено насиље и над њиховим заједничким малољетним дјететом, пише Блиц.

О догађају су обавијештени надлежно Тужилаштво и ГСЦР, а Дамјану Ханџићу су изречене хитне мјере привремене забране учиниоцу да контактира жртву и прилази јој и привремено удаљење учиниоца из стана.

Дамјан Хаџић је ухапшен због извршења кривичног дјела насиље у породици.

Осумњичени ће у накраћем року бити доведен дежурном тужиоцу Другог основног јавног тужилаштва у Београду, гдје ће бити саслшан, након чега ће се и утврдити да ли има законског основа за подношење приједлога за одређивање притвора осумњиченом Другом основном суду у Београду.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!