Требиње

У Требињу изборна кампања у пуном јеку. Петровић окупио више од 400 активиста

Предсједник Градског одбора СНСД Требиње Лука Петровић окупио је јуче на дружењу у овом граду више од 400 активиста СНСД-а поручивши да је снага СНСД-а у заједништву и младим људима којих је све више у овој партији.

Он је навео да је снага СНСД-а и у радној атмосфери и бројним реализованим пројектима, као и пројектима који су у току и који доносе нова радна мјеста и повећање стандарда.

”Требиње остаје на побједничком курсу, јер су пројекти, рад и залагање учинили овај град препознатљивим не само у Републици Српској, већ и у региону”, рекао је Петровић који је и потпредсједник СНСД-а.

Он је нагласио да се свакодневно разговара са суграђанима и да се ослушкују њихове потребе и у складу са могућностима помаже сваком човјеку овог града.

”Ускоро крећемо са програмима подршке пензионерима са најнижим примањима, привредницима који нису у могућности да повећају плате запосленима и то ће бити посебан програм подршке раницима у приватном сектору, такси превозницима, као и свима онима којима помоћ буде најпотребнија”, најавио је Петровић.

Он је додао да је требињска опозиција доживјела потпуни дебакл, те да посао СНСД-а није да се бори с њима, већ да грађанима понуди нове квалитетне програме, допре до сваке породице, очува здрав привредни амбијент и учврсти Требиње на туристичкој и привредној мапи.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић истакао је да је Требиње препознатљиво у цијелом региону што говори чињеница да је потенцијал СНСД-а препознат у свим сферама живота.

“Само као побједници можемо да размишљамо о будућности, да наставимо са милионским пројектима које смо започели и које морамо да завршимо и да реализујемо програме подршке нашим суграђанима”, нагласио је Ћурић.

Он је подсјетио да је до сада реализовано више од 50 програма подршке грађанима, од пројеката запослења, новчане подршке, помоћи ученицима, студентима, борачким категоријама, привредницима…

“Изузетна је привилегија и успјех што је Факултет техничких наука у Новом Саду препознао Требиње као град будућности и што овдје већ ове године отвара два нова смјера, у сарадњи са нашим Факултетом за производњу и менаџмент”, нагласио је градоначелник Требиња.

Он је најавио да је у припреми и велики број туристичких пројеката и атракција, од којих је један изградња видиковца, те низ инфраструктурних пројеката као што су поплочавање улица у центру града и Старом граду.

“Сви ови, као и планирани пројекти, те нова запослења отвориће Требиње још више и учинити га пожељним за становање и успостављање сарадње са осталим градовима и привредницима из свих области”, рекао је Ћурић.

Подијели...
Извор
ТОП ПОРТАЛ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!