Требиње

Петровић:Само слога Срба са обје стране Дрине

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић изјавио је да у ФБиХ, или како воле себе називати /два одсто/ већем ентитету, води се ратнохушкачка пропаганда са јединим циљем – да се максимално повећа притисак на страни фактор, који би опет насилно да прекраја вољу српског народа, без обзира на међународно право, конвенције, повеље, споразуме, као и историјску и цивилизацијску улогу Срба и српског народа у цјелини.

Петровић је подсјетио да су се сличном тактиком служили и током посљедњег Одбрамбено-отаџбинског рата, глумећи жртве, у политици прегласавања српског народа и разарања заједничке државе, једнако као и њихови ментори.

“Нажалост, и у српском корпусу, појединци, чије су намјере срећом и на вријеме препознате, и који управо због тих нечасних намјера представљају апсолутну мањину, надају се да ћемо бити обезглављени и да ће на рачун издаје српских националних интереса, преузети власт.

Хвала Богу, да у овим тешким временима, када цијели свијет, као да је изгубио компас и безглаво стреми ка великом сукобу, Срби и српски народ, с обје стране Дрине, данас имају искусне и мудре вође, патриоте који ће, без обзира на изазове који су пред нама, пронаћи најбоља и најдуготрајнија рјешења, како за нас, тако и за регион”, оцијенио је Петровић.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!