Конобар из Требиња ухапшен због силовања Американке

У Истражном центру дубровачког Жупанијског суда при крају је правосудна истрага против 49-годишњег конобара, држављанина Босне и Херцеговине, иначе настањеног у Требињу.

Истрага је покренута након што је ухапшен због основане сумње на кривично дјело силовања 20-годишње држављанке Сједињених Америчких Држава из Њујорка.

„Кривично дјело силовања почињено је на начин да је конобар у раним јутарњим сатима 12. јуна недалеко од жичаре и центра града, на веранди (тераси) пицерије, извршио насилни полни однос над младом Американком без њеног пристанка, што је она потом пријавила службеницима Полицијске управе дубровачко-неретванске. Након тога је судија истраге покренуо хитну истражну радњу те одмах испитао студенткињу која је требала даље путовати“, рекао је портпарол Жупанијског суда у Дубровнику, судија Перо Милоглав, у разговору за „Дубровачки вјесник“.

Истражни затвор у трајању до 30 дана конобару из Требиња одређен је због опасности од бјекства.

Жупанијско државно тужилаштво у Дубровнику рјешењем о покретању истраге од 14. јуна 2023. блудног конобара терети и за почињено кривично дјело крађе на штету америчке студенткиње којој је, како се сумња, након гнусног чина узео новчаник с новцем и двије банковне картице.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!