Друштво

Изабран нови предсједник Општинске борачке организације Билећа

На данашњој изборној сједници Скупштине Општинске Борачке организације Билећа једногласно је изабран нови предјесник Жељко Ивковић.

Верификовани су и мандати чланова Скупштине Општинске Борачке организације Билећа, чланови Предсједништва, одбора породица погинулих и заробљених бораца, чланови одбора ратних војних инвалида, надзорни одбор скупштине и два представника у Скупштину Борачке организације Републике Српске за период 2023-2027. године.

Нови предјседник ОБО Билећа Жељко Ивковић поносан је јединством бораца који су одлуку донијели једногласно и захвалан је на повјерњу иза којег стоји огромна обавеза.

„Сви чланови скупштине ОБО Билећа својим активностима и несебичним залагањем заједно ће учествовати у остварењу Програма рада за 2023. годину. Залагаћемо се за јачање и очување Републике Срспке, заштиту права и интереса породица погинулих и заробљених бораца, ратних војних инвалида и демобилисаних бораца и за јачање и јединство Општинске Борачке организације Билећа. Међу приоритетним активностима ће бити проблематика око запошљавања дјеце погинулих бораца, ратних војних инвалида и демобилисаних борца ВРС, као и стамбена проблематика борачке популације“, истакао је Ивковић.

У наредном периоду у Општинској Борачкој организацији Билећа слиједи избор предсједника Предсједништва ОБО Билећа, предсједника Одбора породица погинулих и заробљених бораца и предсједника Одбора ратних војних инвалида.

Подијели...
Извор
РАДИО БИЛЕЋА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!