Друштво

Вујовић: Ускоро расписујемо јавни позив за стимулативне отпремнине

Општинска управа Билећа расписаће наредних дана јавни позив за стимулативне отпремнине за запослене који су технолошки вишак, рекао је Срни начелник ове општине Веселин Вујовић.

“У претходном периоду спроведена је анкета заинтересованих радника Општинске управе за стимулативне отпремнине, те се пријавио извјестан број радника”, рекао је Вујовић.

Он је рекао да очекује да ће се више запослених пријавити за стимулативне отпремнине, након недавне најаве предсједника Републике Српске Милорада Додика да ће бити додијељена средства за ове сврхе и да је потребно размишљати у том правцу.

Вујовић је рекао да ће се у наредном периоду спровести систематизација радних мјеста и смањење броја запослених, водећи рачуна о томе да се задрже они запослени који су неопходни за радни процес.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је раније да ће два милиона KМ бити издвојено за стимулативне отпремнине запослених у Општини Билећа.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!