Хроника

Код Билећанина пронађено 580 грама опојне дроге марихуане

Спроводећи планске активности из области откривања и документовања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога полицијски службеници Полицијске станице Билећа су 29. марта 2023. године, пронашли и привремено одузели најлонско паковање, укупне тежине, око 580 гр. у коме се налази зељаста биљна материја која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу сканк.

Наиме, полицијски службеници су у мјесту Пријевор, општина Билећа зауставили и контролисали путнички аутомобил марке „Volkswagen“, тип „Golf IV“ којим је у тренутку контроле управљало лице иницијала В.Г. из Билеће. Прегледом аутомобила уочено је најлонско паковање у коме се према изјави возача налази опојна дрога сканк.

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су извршили претрес куће, помоћних објеката и возила које користи лице иницијала В.Г. којом приликом је пронађен један комад ватреног оружја.

О догађају је одмах обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је наложило полицијским службеницима да предузму све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
МУП РС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!