Политика

Вукановић не престаје да шокира својим писањем. За амбасадора БиХ у Емиратима „поствио“ погрешну особу (ФОТО)

Народни посланик у Скупштини Републике Српске Небојша Вукановић не престаје да шокира својим писањем не трудећи се и да провјери оно што напише.

Овај пут довољно је било да се неко зове и презива као члан породице његовог политичког противника и да га Вукановић без икаквог разлога „постави“ за амбасадора БиХ у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ).

Наиме након што је Предсједништво БиХ донијело одлуку о дипломатским представницима БиХ у свијету Вукановић се, намијерно или из не знања, обрушио на министра енергетике у Влади Републике Српске Петра Ђокића и његовог сина Бојана Ђокића објавивши текст на свом блогу „Татин син-Ђокић послао сина за амбасадора у Емирате“.

ФОТО:nebojsavukanovic.info/Илустрација

-Бојан Ђокић, син министра енергетике и предсједника Социјалистичке партије Петра др Ђокића, именован је за амбасадора Босне и Херцеговине у Уједињеним Арапским Емиратима. Након консултацијама са Додиком, који је издиктирао имена, формално је на сједници Предсједништва БиХ амбасадоре предложила и именовала предсједавајућа Жељка Цвијановић, написао је на свом блогу Вукановић.

Вукановић је отишао и даље у свом писању покушајући да обесмисли референце Ђокића и још једном својим писањем показао да је јавни простор толико контаминиран и да се за јавно изговорену ријеч мора сносити и одговорност.

ФОТО:nebojsavukanovic.info/Илустрација

-Први посао Бојана Ђокића био је управник Пошта Српске у Брчко Дистрикту, потом је постао посланик у Скупштини Брчко Дистрикта, окушао се у приватном бизнису а на крају постао амбасадор. Сувишно је питати какве су његове референце, јер са дипломатијом има везе колико ја са нуклеарном физиком, нашалио се Вукановић.   

Тачно је да је за амбасадора БиХ у УАЕ именован Бојан Ђокић али не и син Петра Ђокића што смо и провјерили путем јавно доступних информација.

Амбасадор БиХ у УАЕ, Бојан Ђокић, је иначе син бившег начелника општине Зворник Милорада Ђокића а школовао се у Лондону на једном од тамошњих универзитета.         

Вукановић је само прије неколико дана без провјере објавио двије лажне вијести у свом обрачуну са љутим политичким противником и некадашњим саборцем Драшком Станивуковићем. Оба пута са њим се тада поиграо градоначелник Бањалуке Станивуковић.

Да ли се овај пут са Вукановићем неко поиграо или је његово писање начин његовог политичког дјеловања просудуће јавност, али несумњиво је да у својим политичким обрачунима често прави огромну штету клеветајући чак и чланове породица својих противника.

ФОТО:nula49.com/Илустрација

Иначе, Вукановић је ову вијест покушао експресно уклонити са интернета али му ни то није пошло за руком па са правом сумњамо и да се у интернет разумије као и у нуклеарну физику.    

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!