Берковићи

Подржана реконструкција и модернизација путева на подручју Берковића

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић, заједно са в.д. директора ЈП „Путеви Републике Српске“ Миланом Дакићем, разговарао је данас са начелником општине Берковићи Ненадом Абрамовићем на тему унапређења путне инфраструктурe у овој општини.

Абрамовић је упознао министра Чубриловића са реализованим пројектима у области путне инфраструктуре и путним правцима које је неопходно унаприједити на подручју ове локалне заједнице.

Чубриловић је рекао да ће Министарство саобраћаја и веза Републике Српске подржати пројекте од значаја за општину Берковићи и Херцеговину,  наводећи да ће се предузети неопходне активности на реконструкцији и модернизацији путних праваца на подручју општине Берковићи.

Начелник Берковића захвалио је министру Чубриловићу на исказаној подршци овој општини, оцијенивши да ће реализација пројеката из области путне инфраструктуре допринијети развоју ове локалне заједнице.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!