Друштво

Ускоро наплата паркинга у Билећи. Ево колико ће коштати

Наплата паркинга у Билећи требало би да почне за око мјесец дана, припреме су у завршној фази, а мјесечна карта за све зоне коштаће 30 КМ, изјавио је данас Срни замјеник начелника општине Никола Бајовић.

Бајовић је рекао да ће бити дефинисана прва и друга зона наплате паркинга, с тим да ће корисници у првој зони 90 минута паркинга плаћати једну КМ, док ће у другој зони час коштати 0,5 КМ.

“Прва зона обухватаће цијелу главну улицу краља Александра, од маркета Тропик до Обилићевог вијенца, као и паркинг код Електро-Херцеговине”, навео је Бајовић.

Бајовић је рекао да ће у другој зони паркиралишта бити у улицама Обилићев вијенац и Попарина страна, као и паркинг испред Дома културе “Јефто Дедијер” и дио паркинга у насељу Дубраве.

Према његовим ријечима, у првој фази ће бити укупно око 200 паркинг мјеста која ће бити наплаћивана и то СМС порукама и куповином карата на продајним мјестима, а биће издаване и седмичне, полугодишње и годишње карте.

Бајовић је рекао да је циљ да се уреди паркинг простор у Билећи да би сви имали довољно мјеста за паркирање, наводећи да ће на тим пословима бити запослено пет инвалида.

“Цијели посао биће обављан путем општинске Борачке организације и Друштва Патриот”, рекао је Бајовић.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!