Требиње

Славко Вучуревић и 30 чланова некадашњег ПДП-а пронашли нову странку

Независни одборник у Скупштини града Требиња Славко Вучуревић нови је члан Градског одбора Социјалистичке партије Српске (СПС) у Требињу и шеф повјереништва овог одбора, рекао је предсједник СПС-а Горан Селак.

Селак је најавио да ће у наредном периоду бити спроведени унутарстраначки избори на којима ће бити изабрано руководство Градске организације СПС-а у Требињу.

„СПС наставља да расте и јача у свим изборним јединицама у Срспкој, а данас смо у Требињу имали прилику да пожелимо добродошлицу новим члановима који ће убудуће дјеловати као дио нашег тима у Требињу и Херцеговини“, истакао је Селак на конференцији за новинаре.

Вучуревић је захвалио на добродошлици и истакао да СПС чине млади, али и одговорни и вриједни људи који су већ имали прилику да покажу колико вриједе и за какве политике се залажу.

„Драго ми је што ћу имати прилику да дам свој допринос и да својим искуством подржим једну нову, здраву и перспективну причу“, рекао је Вучуревић.

Вучуревић је рекао да му је задовољство да се представи као нови члан СПС-а и нагласио да је још 30-ак чланова некадашњег ПДП-а приступило СПС-у са циљем стварања што бољег и развијенијег Требиња.

„Наш фокус ће бити млади људи, њихове жеље, социјална питања да помогнемо свима којима можемо. Као Градски одбор обезбиједили смо 10 стипендија за талентоване бруцоше из породица слабијег имовног стања“, рекао је Вучуревић, који је био дугогодишњи функционер ПДП-а.

Потпредсједник СПС-а Максим Скоко рекао је да су политике СПС-а народне политике и да су њихови ставови они са којима се могу поистовијетити сви који желе добро Републици Српској.

„СПС није партија која постоји од избора до избора, на терену смо сваки дан, радимо са народом и тражимо рјешења заједно са грађанима. Имамо повјерење грађана и имамо снагу и капацитет да остваримо одличне резултате и да се изборимо за реализацију наших политичких циљева“, истакао је Скоко.

Он је додао да ће СПС, са искусним кадром и младим људима који су дошли као појачање у ову партију, бити у прилици да има најмање један директни мандат из Изборне јединице девет, што уз један већ договорени компензациони представља најмање два из ове изборне јединице.

Уочи конференције за новинаре, одржан је састанак представника одбора СПС из херцеговачке регије на којем је договорен план наредних активности и закључено да СПС може да очекује добре резултате у овој изборној јединици.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!