Република Српска

Дојава лажна, пацијенти и особље враћају се у УКЦ VIDEO

Дојава о бомби у Универитетском клиничком центру (УКЦ) Српске била је лажна и пацијенти и медицински раднции враћају се у зграду УКЦ-а, сазнаје „Глас Српске“ на лицу мјеста.

Док је полицијa обављала противдиверзиони преглед покретни пацијенти и медицинско особље били су евакуисани су из готово свих просторија.

Бањалучка полиција противдиверзионим прегледом Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске утврдила је да нема безбједносних пријетњи након дојаве о постављеним бомбама саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Републичког јавног тужилаштва Републике Српске, који је догађај квалификовао као кривично дјело тероризам.

На имејлове Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Српске, РТРС-а и „Независних“ новина стигла је дојава о 11 постављених експлозивних направа по различитим просторијама УКЦ-а.

Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!