Требиње

Почиње сезона купања у Требињу. Цијена карата непромијењена

Љетна сезона на отвореном олимпијском базену „Бање“ и градском купалишту Брегови у Требињу почиње у петак, 10. јуна, најављено је из Јавне установе „Базени“ Требиње.

На олимпијском базену „Бање“ и градском купалишту у Бреговима у току су завршни радови чишћења објеката, након чега почиње пуњење водом.

Према ријечима Бојана Окуке, директора ЈУ „Базени“, радно вријеме олимпијског базена, као и цијене карата, остају непромијењени у односу на прошле године, односно и даље су симболичне због дотација предузећа „Хидроелектране на Требишњици“.

„Захваљујући подршци града и ‘Хидроелектрана на Требишњици’, и поред тога што је све поскупјело, цијене карата ће бити исте“, појашњава Окука.

Он додаје да ће рекреатвици након почетка љетне сезоне моћи користити само отворени базен „Бање“, док ће спортски клубови који су заинтересовани да припреме обаве у Требињу то моћи да одраде у затвореном базену који се налази у оквиру овог комплекса.

„Имамо најављен долазак клубова из региона и иностранства, па су скоро сви термини попуњени“, додаје Окука.

Радно вријеме олимпијског базена „Бање“ за рекреативце је од 11 до 18 часова, а вечерње купање би требало да буде организовано од 20 до 22 часа.

Улазнице коштају двије КМ за одрасле и дјецу старију од 10 година, за дјецу од три до 10 година карта кошта једну КМ, док је за дјецу млађу од три године улаз бесплатан.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!