Невесиње

Полицајац из Невесиња: Био сам отет и везан

Проговорио је Милош Граховац, полицајац за којим се трагало четири дана. Невесињац је дао своју прву изјаву полицији. Из Тужилаштва потврда да је саслушан.

„По његовој претпоставци четири лица су га отела и држала га четири дана затвореног након чега је пронађен у близини мјеста Дивин“, каже Срђан Вукановић, потпарол Тужилаштва у Требињу.

АТВ незванично сазнаје да је рекао да је аутом слетио са пута који је био препријечен. Граховац не зна ко су отмичари јер су имали фантомке на глави, не зна ни гдје су га држали четири дана али зна да су били наоружани и да су му узели око 3000 марака. На основу његових ријечи полиција подноси извјештај Тужилаштву против НН лица.

„С обзиром на тренутна сазнања која имамо ради се о квалификацији КД „разбојништво“, КД „противправно лишење слободе“ и највјероватније КД „недозвољена производња и промет оружја“, каже Срђан Вукановић, портпарол Тужилаштва.

Тужилаштво и полиција кажу да ниједан детаљ неће пропустити поготово што Херцеговином колају   свакакве приче. Предњачи она да је све исценирано а и АТВеови извори и из полиције и тужилаштва кажу да су примјетили нелогичности.  Зато су у полицији опрезни са изјавама.

„ПУ Требиње наставља истрагу а у циљу истраге нисмо у могућности давати више информација“, каже Јелена Биберџић, потпарол ПУ Требиње.

Против Милоша Граховца већ се води судски поступак, осумњичен је за стављање лажног новца у оптицај. Због тога је, раније, и суспендован са мјеста полицијског службеника у ПС Невесиње.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!