Гацко

Гачанин крао гориво из термоелектране па ухапшен

Полицијски службеници Полицијске станице Гацко лишили су слободе лице иницијала С.Ђ. које се сумњичи да је извршило кривично дјело „Утаја“.

Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Гацко, оперативним радом на терену дошли су до сазнања да се лице иницијала С.Ђ. може довести у везу са крађом горива из радних машина предузећа Рудник и Термоелектрана Гацко.

Дана 12.05.2022. године око 00,30 часова у рејону мјеста Поникве, полицијски службеници су пронашли више канистера напуњених течношћу која асоцира на дизел гориво. Оперативним радом и на основу прикупљених информација полицијски службеници Полицијске станице Гацко дошли су до сазнања да је предметне канистере непосредно прије тога оставило лице иницијала С.Ђ.

О свим чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривично дјела „Утаја“.

Рад на документовању кривичног дјела је у току.

Подијели...
Извор
МУП РС

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!