Република Српска

Гашић: Ускоро поново пројекат туристичких ваучера

Министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић изјавила је данас Срни да би се ускоро могло очекивати поновно покретање пројекта туристичких ваучера у Српској.

-Надамо се да ћемо убрзо моћи да обавијестимо да ће поново кренути кориштење туристичких ваучера за грађане Српске који буду жељели да свој одмор проведу на дестинацијама у Републици Српској –  рекла је Гашићева.

Она је додала да се у овом моменту настоје рашчистити све нејасноће око ваучера које су остале од претходног периода, да се убрза и начин рефундације и остваривања свих права заинтересованих лица која су учествовала у овом пројекту.

-Одржали смо већ неколико састанака са заинтересованим странама и желимо и кренућемо поново са пројектом туристичких ваучера – нагласила је Гашићева.

Она је подсјетила да је пројекат туристичких ваучера уведених као мјера помоћи сектору угоститељства и туризма у јуну 2020. године, који се спроводио до јуна ове године имао одличан резултат и одјек међу грађанима Српске.

Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!