Федерација БиХ

Драма на лету. Муслиман пријетио да ће срушити авион због принудног слијетања у Београд (ВИДЕО)

У авиону једне приватне авиокомпаније који је из Данске летио у Тузлу десио се скандал када су због магле у Тузли морали да слете на аеродром у Београду.

Један мушкарац стар између 40 и 50 година бијесан што слијеће у Београд направио је сцену, псовао људима “мајку српску”, вријеђао све присутне, пљувао људе, бацао се по авиону и одгуривао све који су га покушали да га обуздају да не оде у кабину пилота, пише Курир.

Код пилота се упутио управо јер је био изреволтиран тиме што је слетио баш у престоницу Србије, што је у једном тренутку и рекао! Наиме, на снимку се види се да је он при слетању у Београд кренуо ка кабини пилота, бијесан. Мушкарци, од којих су двојица припадници обезбјеђења, обуздавали су га, а он је узвикивао:

– Је*ем вам мајку господску српску! Је*ем вам матер у уста српска! Је*ем вам матер балијску! Зашто шутите? – изговарао је он бијесно, све вријеме покушавајући да се отргне из руку младића који му је руке држао иза леђа, покушавајући да га задржи.

Док се опирао, људи са стране изговарали су “Шта ти је човјече?” и “Који је теби ку*ац”. Неко је у страху повикао и “Држите га” и “Нека га неко веже!” Бијесно је чак, док су људи негодовали због његовог понашања пљунуо једног од путника. Жена, за коју се претпоставља да је његова супруга тада је устала са свог сједишта, ставила му руку преко уста, покушавајући да га заустави у томе да пљује људе.

Он је наставио да јој пљује у шаку и урла. Држала га је рукама за рамена, покушавала да умири, али ни то није било довољно – разјарено је настављао да прави драму.

Ова немила сцена која је узнемирила све путнике у авиону, као и особље, је трајала неко вријеме, а у једном тренутку док су покушавали да га смире, ословљавајући га са господине, рекао је једном мушкарцу “је*ао ти господин матер”. Припадници обезбјеђења га нису испуштали како би спречили даље инциденте и њега да оде код пилота у кабину, гдје се изреволтиран и на самом почетку упутио.

Он се упорно опирао, говорећи:

– Зашто ме водите у Србију? – питао је он, настављајући да вријеђа: – Је*ем вам матер српску! – изнова је понављао урлајући, а људи разгорачених очију гледали ову немилу сцену. Молили су га да се смири, али узалуд.

Подијели...
Извор
РТРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!