Требиње

Завршена изградња затвореног базена.Ускоро званично отварање (ВИДЕО)

Завршени су радови на изградњи затвореног базена у Требињу. Објекат је додатно уљепшао најјужнији град, а биће значајан за цијелу Херцеговину. Све је урађено по најмодернијим стандардима.

„Поред базена који су урађени по свим свјетским стандардима које захтјева пливачка федерација имамо хотел, фитнес велнес. Значи туристичко рекреативног садржаја је читав комплекс“, рекао је Данило Илић, руководилац инвестиција и изградње у ХЕТ-у.

Поред базена који су урађени по свим свјетским стандардима које захтјева пливачка федерација имамо хотел, фитнес велнес. Значи туристичко рекреативног садржаја је читав комплекс.

Овај затворени базен једна је од најзначајнијих инвестиција Хидроелектрана на Требишњици . Све ово је коштало око 14 милиона марака.

Базен би и раније био завршен да проблеме нису створиле временске непогоде почетком 2019. На крају је ипак све звршено кажу у ХЕТ-у и објашњавају да је базен тренутно у пробном раду, а врло брзо ће и званично отворити своја врата.

„Он је сада у пробном раду. Радимо окончану ситуацију, пројекат изведеног стања да би на крају добили употребну дозволу надамо се да ће то бити тамо послије празника најкасније до средине фебруара када ће базен бити пуштен у употребу“, рекао је Илија Таминџија, извршни директор за производњу и техничке послове ХЕТ-а.

„Он је сада у пробном раду. Радимо окончану ситуацију, пројекат изведеног стања да би на крају добили употребну дозволу надамо се да ће то бити тамо послије празника најкасније до средине фебруара када ће базен бити пуштен у употребу“, рекао је Гордан Мишељић, директор ХЕТ-а.

Челници ХЕТ-а кажу да је Требиње добило архитектонски један од најљепших објеката. Још додају да је базен поред двије бране на Требишњици најзначајнији објекат који је изграђен у овом граду.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!