Требиње

Таминџија: Затворени базен у Требињу на добробит цијеле РС (АУДИО)

Затворени олимпијски базен у Требињу, у оквиру спортско-рекреативног центра „Бање“, пуштен је јуче у пробни рад након завршетка радова.

„Овај импозантни комплекс, на који су Требињци деценијама чекали, биће на добробит не само грађана Требиња и Херцеговине, него и цијеле РС. Овим ће бити заокружена цјелокупна туристичка понуда нашег града јер ће затворени базен, осим за такмичења и припреме спортиста, бити на услузи и најзахтјевнијим туристима, рекреативцим, али и лицима са инвалидитетом“, рекао је Илија Таминџија, извршни директор за производњу и техничке послове Хидроелектрана на Требишњици.

Он је додао да слиједи завршетак окончаних ситуација по уговорима са извођачима радова, пројекат изведених стања и добијање употребне дозволе.

„Званично пуштање у рад објекта очекује се за најмање мјесец дана, док се не заврши неопходна папирологија. Затворени базен у Требињу један је од најважнијих пројеката које финансира предузеће ‘Хидроелектране на Требишњици’ са око 14 милиона КМ, а цијена квадрата овог објекта у овом тренутку је мања од цијене квадрата стана у новоградњи у Требињу“, истакао је Таминџија.

Са Илијом Таминџијом, извршним директором за производњу и техничке послове Хидроелектрана на Требишњици разговарала је Влатка Мусић са Радио Требиња.

Подијели...
Извор
РАДИО ТРЕБИЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!