Република Српска

Тривић: Станивуковић је обећао да ће подржати моју кандидатуру за предсједницу Републике Српске

Потпредсједница ПДП, Јелена Тривић, каже да је истинита информација коју је прије неколико дана изнио Небојша Вукановић, а која гласи да је Драшко Станивуковић пред прошле локалне изборе обећао да ће подржати кандидатуру Тривићеве за предсједницу Републике Српске, ако он тада буде кандидат за градоначелника Бањалуке.

Тривићева каже да се радило о завршној трибини, два дана пред изборе 13. новембра 2020. године.

„Истина је, то је речено. Драшко је стајао за говорницом, ми смо били иза њега. Тада је рекао ту формулацију – како мени Јелена сада чува леђа, тако ћу ја за двије године чувати њој“, рекла је Тривићева за Еуроблиц.

Истакла је да у ПДП воде преговоре у вези с тим.

„То јесте речено и то је било нешто на чему је више Драшко инсистирао тада, да се направи тај договор. Рекла сам да има до сљедећих избора двије године, ко зна шта све може да се промијени. Ми ћемо дати једног од кандидата, највјероватније, то је наша тежња, да то буде кандидат за предсједника. Мислим да ћемо изаћи са именом врло скоро“, рекла је Тривићева.

Подијели...
Преко
МОНДО
Извор
ЕУРОБЛИЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!