Требиње

Покушај отмице у Требињу?

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су синоћ ухапсили особу иницијала З.В. из Требиња, за коју постоји основ сумње да је претходног дана у вечерњим сатима извршила кривична дјела “Лажно представљање” и “Противправно лишавање слободе”.

Полицијској станици Требиње је 20.11.2021. године пријављено да је непозната особа, око 22 часа противправно ухапсила особу иницијала Ј.Б. из Требиња, пише Кликс.

Та особа је приликом вожње са З.В. схватила да се нешто чудно дешава те позвала сестру која је алармирала полицију. Но, како З.В. није хтио зауставити аутомобил, она је била приморана да искочи из возила у покрету. Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су извршили претрагу терена и око 22.30, на путу за Град Сунца су пронашли особу Ј.Б.

Сутрадан су полицијски службеници Полицијске управе Требиње предузимањем оперативних мјера и радњи идентификовали и ухапсили особу иницијала З.В. за које постоји основ сумње да је извршио наведена кривична дјела.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње.

Криминалистичком обрадом над ухапшеним Ј. Б. и оперативним радом полицијских службеника утврђено је да је на исти начин покушао противправно ухапсити и особу Н.В. из Требиња.

Извршеним теститањем на присуство опојних дрога у организму код З.В. је утврђено присуство опојних дрога.

Након документовања предмета против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву Требиње бити достављен Извјештај о извршена два кривична дјела.

Подијели...
Извор
ЕУРОБЛИЦ
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!