Друштво

Директор Електропривреде РС Лука Петровић имао саобраћајну незгоду

Генерални директор „Електроприведе Републике Српске“ Лука Петровић доживио је саобраћајну незгоду гдје је задобио повреде руке и вратне кичме, стабилно је и ван животне опасности, рекао је Срни директор Универзитетске болнице у Фочи Радмил Марић.

Марић је навео да је Петровић примљен прије неколико часова након саобраћајне незгоде на путу Фоча – Тјентиште.

Након дијагностичких испитивања смјештен је у јединицу интензивне његе, додао је Марић.

Петровићев возач је на одјељењу хирургије и налази се ван животне опасности.

РТРС преноси да ће Петровић бити транспортован из Универзитетске болнице Фоча у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Начелник Одјељења за хируршке гране Универзитетске болнице Фоча Ненад Лаловић рекао је новинарима да ће Петровић бити транспортован на Клинику за ортопедију и трауматологију, када се за то стекну услови.

Он је навео да је Петровић примљен у Универзитетску болницу јутрос у 9.45 часова са повредом вратне кичме и преломом десне надлактице.

„Пацијент је збринут, налази се ван животне опасности и стабилан је. Други пацијент, возач Данило Петровић, имао је лакше тјелесне повреде. Завршена је његова дијагностичка обрада, он је у потпуности стабилан и, надамо се, већ сутра ће отићи на кућно лијечење“, рекао је Лаловић.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!