Република Српска

Електропривреда РС уз најбоље спортисте Српске

Електропривреда Републике Српске и ове године пружила је подршку у организацији манифестације „Избор најбољег спортисте Републике Српске“ коју 67. пут  организује једина ћирилична новина у нашој земљи,  Глас Српске.

„ЕРС је традиционално уз народ и на све могуће начине трудимо  се да младим људима обезбједимо услове да остану на овим просторима и искажу свој таленат у свим областима. У прилог томе говори и чињеница да подршку наше компаније имају бројни  колективи, талентовани појединци, а интензивно помажемо и значајне манифестације из различитих области,  а Гласов Избор спортисте године се наметнуо у најзначајније спортске догађаје у Српској“, рекао је на потписивању уговора генерални директор МХ ЕРС Лука Петровић.

Борис Дмитрашиновић,  директор  Гласа Српске захвалио је  Петровићу на континуираном разумијевању и подршци истичући да би  залагање и рад запослених били узалудни да није и финансијске подршке  Електропривреде која је сваке године уз Глас, што је омогућило беспријекорну организацију овог важног спортског догађаја.

Подијели...
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!