Друштво

Посланик у НСРС Небојша Вукановић назвао предсједника Србије лицемјером

На Вучићеву изјаву да му је жао што не постоји јединство у Републици Српској и да је посебно разочаран јер су то урадиле америчке дипломате, народни посланик је срамно одговорио, казавши да је то удар на народ у Српској а изјаве предсједника Вучића довео у контекст лицемјерства.

„Нажалост не престају бочни ударци са друге обале Дрине, који нису уперени против опозиције већ против народа и Републике Српске, коју је режим довео до ивице опстанка. Сматрам да је крајње некоректна изјава предсједника Србије Александра Вучића, коју је дао за Б92 и србијанске медије, како је разочаран јер више не постоји „српско јединство“ у Републици Српској које су наводно „америчке дипломате и представници успјели да разбију“, навео је Вукановић на свом сајту.

Нападима ту није био крај, наставио је са скандалозним изјавама, назвавши предсједника Србије лицемјерним.

„Чудно је, да не кажем лицемјерно, да предсједник Србије импутира опозицији у Републици Српско“, написао је он.

Да је опозиција окренула леђа Србији, потврдила је и чувена кафа Вукановића у Бањој Луци са безбједносно интересантном особом МУП-а Србије Млађаном Ђорђевићем а десила се 1. јуна текуће године.

Да је опозиција у Српској поткупљена и инструментализована од стране западних обавјештајних служби, одавно је јасно, а поготово од посљедњих дешавања везаних за америчког дипломату Габријела Ескобара који је признао да је звао опозиционе лидере у БиХ и да им је отворено тражио да не подрже Додикове намјере о враћању надлежности Републици Српској. Тиме је цјелокупној јавности постало јасно, а и предсједнику Србије, да је дио опозиције у Републици Српској ангажован да заступају америчке ставове на сједницама Народне скупштине Републике Српске.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!