Друштво

Мобилна клиника предвођена љекаром из пратње Владимира Путина од данас у Билећи

Мобилна клиника, предвођена доктором Виктором Белинским, љекаром из пратње предсједника Русије Владимира Путина и љекаром Министарства за ванредне ситуације Руске Федерације, ординираће од данас до сриједе, 3. новембра, у Билећи, Гацку, Берковићима, Љубињу и Невесињу, најављено је из Болнице Требиње.

У тој клиници могу да се обаве општи физикални прегледи, а доступан је ЕКГ и ултразвук. За преглед није потребна упутница породичног љекара, него само лична карта и специјалистички налази уколико особа већ има потврђену дијагнозу.

Послије Требиња, у којем су прегледи већ обављени, у Мобилној клиници ће данас бесплатно моћи да се прегледају становници Берковића од 8.00 до 11.00 часова и становници Љубиња од 12.00 до 15.00.

У Мобилној клиници, у организацији Руске хуманитарне мисије на Балкану, висококвалитетне медицинске прегледе моћи ће сутра да обаве и становници Гацка од 8.00 до 11.00 часова и Билеће од 12.00 до 15.00 часова.

Мобилна клиника, у виду специјално опремљеног амбулантног возила, биће у сриједу, 3. новембра у Невесињу од 9.00 до 14.00 часова.

Са руским доктором Белинским, специјалистом анестезиологије и реаниматологије, раде и специјалисти и специјализанти, као и пратеће особље Болнице Требиње.

Мобилну клинику покренула је Руска хуманитарна мисија на Балкану, као невладина хуманитарна организација у сарадњи са Болницом Требиње.

Подијели...
Извор
СРНА
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!