Култура

Подршка за „СПКД Просвјета“ из Билеће од стране Електропривреде Републике Српске

Мјешовити Холдинг „Електропривреда Републике Српске“ на челу са генералним директором Луком Петровићем одали су признање за вишедеценијски рад Српског просвјетног и културног друштва „Просвјета“ из Билеће, и пружили конкретну подршку.

Наше предузеће велики је пријатељ и покровитељ бројних културних манифестација у Републици Српској, због чега добијамо велику захвалност јер пружамо подршку културном животу у локалним заједницама.

Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“ нарочито је препознатљиво по Манифестацији „Ћоровићеви сусрети“, која окупља књижевне великане, писце и књижевне критичаре, а предсједник „СПК „Просвјета“ Гајо Парежанин захвалио се и истакао је да је подршка МХ „Електропривреда Републике Српске“ значајно утицала на квалитет и успјешну организацију ове манифестације, и да ће нашом подршком бити обезбијеђена неопходна средства за штампање публикације.

Подијели...
Извор
ЕРС
Прикажи још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!